TOP

Van Silfhout kindermode speciaal verbouwd voor babycollectie

De kinderafdeling bij van Silfhout mode is vorige maand verbouwd. De reden voor de verbouwing is dat er op de kinderafdeling voor het eerst babycollecties worden verkocht.

De kinderafdeling bij Van Silfhout in Lunteren is er al jaren. Sinds begin oktober is daar een babycollectie aan toegevoegd en werd het volgens Van Silfhout tijd voor een verbouwing.  Dita Hardeman van de kinderafdeling: “We wilden graag een babycollectie in de winkel en we wilden die niet gewoon ergens tussenhangen. Dus hebben we de inrichting van de kinderafdeling veranderd.”

Babymuur
Om de babycollectie goed naar voren te laten komen is de achterste muur op de kinderafdeling omgetoverd tot babymuur. Ook is er een nieuwe vloer gelegd, is het plafond opgeknapt en is de hele afdeling in een nieuw kleurtje gestoken. Hierdoor is de kinderafdeling nu beter zichtbaar. In de babyhoek zijn kleertjes, vanaf maat 56, van de merken Babyface, Claire Baby, Baby Barb en Pointer Baby verkrijgbaar.

Recessie
Ondanks dat genoeg kledingwinkels last hebben van de recessie gaat het bij Van Silfhout goed. “We hebben er op dit moment niet zo veel last van, omdat een andere winkel in het dorp nu weg is. We zijn nu de enige in het dorp met een kindercollectie en met een babycollectie”, aldus Hardeman.

Nieuwe klanten
De nieuwe babycollectie is niet onopgemerkt gebleven en trekt al geregeld nieuwe klanten. “Er komen nu vaak mensen binnen die via via hebben gehoord dat wij babycollecties verkopen. Er heeft ook een klein stukje in de krant gestaan, dus mensen uit de omgeving hebben het natuurlijk ook gewoon kunnen lezen. De eerste stap is in ieder geval gezet.”