TOP

Van Gils Retail zoekt een Verkoopmedewerker in Amstelveen

“Always in style, never too serious”. Wij staan nooit stil, denken vooruit, creëren en zijn eigenzinnig op een nuchtere manier. Hou je van een ondernemende omgeving en heb je affiniteit met mode, kom je met creatieve, concrete oplossingen voor onze klanten en heb je een ondernemende aanpak? Dan maken we graag kennis met je!

Verkoopmedewerker Amstelveen

minimaal 4 dagen per week

De juiste outfit voor jouw ‘Road to Success’, dat is Van Gils

Van Gils is het eerste lifestyle mannenmode merk van Nederland. Al meer dan 70 jaar ondersteunen wij mannen op hun ‘Road to Success’. Onze iconische collectie bestaat uit vele items voor een complete look, van de stijlvolle en complete pakken tot de trendy colberts en bijpassende accessoires. Met een Van Gils look is onze klant op ieder moment in stijl en onderweg naar zijn volgende succes. We hebben een internationaal wholesale-netwerk en zijn volop lokaal vertegenwoordigd met brandstores in Nederland en België en shops in de Bijenkorf en Inno.

‘If you do what you love, you will never work a day in your life!’ Dit ga je doen!

Het klinkt cliché, maar deze quote is jou op het lijf geschreven. Jouw doel? Onze klanten inspireren en adviseren. Jij weet onze klanten geen outfit te verkopen, maar een gevoel van stijl en zelfvertrouwen.

Hoe je dat doet? Door jouw persoonlijke service aan iedere klant, waarbij je luistert naar hun wensen. Hierop laat jij jouw adviezen los of dat nu is over pasvormen, stoffen, combinaties of kleuren.

Wat je nog meer gaat doen?

 • De winkel is jouw verantwoordelijkheid! Jij zorgt dat deze tiptop in orde is door de voorraad van verschillende assortimenten op peil te houden.
 • Niet alleen de voorraad is belangrijk in de winkel, ook de visuals. Onze collega’s van Visual Merchandising horen graag jouw input over de commerciële etalages en instore presentaties.
 • Jij weet wat er in de markt speelt en bent op de hoogte van de trends die van invloed kunnen zijn op de Van Gils collectie en presentatie.
 • Jij toont initiatief en onderneemt acties voor het vergroten van interne en externe verkoopmogelijkheden.

Hier heet de Van Gils-familie je welkom

De Brandstore zit in het Stadshart in Amstelveen en bestaat uit een ervaren, klein en hecht team. Intern zijn er korte lijnen; dagelijks heb je contact met de andere stores en het hoofdkantoor in Breda. Ook vanuit het hoofdkantoor is er een sterke betrokkenheid bij de stores; collega’s sluiten aan bij het maandelijkse overleg en komen zelfs regelmatig een dagje meedraaien bij jou in de store!

Een aanbod dat je niet mag missen!

We bieden een uitdagende, afwisselende en verantwoordelijke functie met impact. Je werkt in een plezierige werkomgeving met intern korte lijnen en een sterke betrokkenheid bij het merk Van Gils. Ondernemerschap wordt zeer gestimuleerd en er is volop ruimte om te pionieren. 

We geven je graag:

 • een warm welkom met introductie en deelname aan de Van Gils School;
 • een producttraining en regelmatig themagerichte trainingen zoals afspeld- en kleurtraining;
 • alle tools om onze klanten optimaal te kunnen adviseren en te helpen op hun Road to Success!;
 • een marktconform salaris;
 • 24 vakantiedagen;
 • een royale reiskostenvergoeding;
 • een goede pensioenregeling;
 • en natuurlijk korting op onze Van Gils-collectie!


Een passie voor mode en het creëren van zelfvertrouwen, zo zien we jou graag!

Als onze ambassadeur en gezicht van Van Gils ben je representatief en past jouw manier van adviseren en klantomgang bij de Van Gils doelgroep. Dat je een passie hebt voor mode, dat hoeven we je natuurlijk niet meer te vertellen!

Dit is wat we verder belangrijk vinden:

 • Ervaren in het verkopen van (heren)mode.
 • Een verkoper van nature, met oog voor trends.
 • Commercieel gedreven, overtuigend en je hebt positieve energie.
 • Servicegericht, enthousiast en je denkt in oplossingen.
 • Communicatief vaardig in het Nederlands.

Ben jij klaar voor jouw ‘Road to Success’ bij Van Gils?

Dan ontmoeten we jou graag! Stuur jouw motivatie en CV direct via de ‘Solliciteer’ button.

Ben je enthousiast, maar heb je eerst nog een paar vragen?

Neem contact op met Maaike Mensing via 076-7503819. We horen graag van je! 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.