TOP

Van den Assem opent in Amsterdam

Half augustus 2017 opent Van den Assem haar twintigste winkel. De nieuwste aanwinst is gelegen aan het Gelderlandplein in Amsterdam.

“Hoewel we van oorsprong een Rotterdams bedrijf zijn, zien we onze klantengroep steeds groter worden in Amsterdam.” Daarom heeft Van den Assem ervoor gekozen een nieuwe winkel te openen aan het Gelderlandplein in de Nederlandse hoofdstad. Directeur-eigenaar Berry van den Assem laat via een persbericht weten: “Het Gelderlandplein heeft de afgelopen jaren een mooie ontwikkeling doorgemaakt. De beleving in het winkelcentrum sluit naadloos aan bij onze visie.”

De twintigste winkel is met een oppervlakte van 390m² één van de grootste filialen van Van den Assem en wordt naar verwachting geopend in de week van 14 augustus 2017.

Van den Assem

Van den Assem is een van origine Rotterdams familiebedrijf dat sinds 1910 bestaat. Lambertus van den Assem opende toen een schoenenwinkel aan de Kruiskade. Ruim 100 jaar en drie generaties later, telt het bedrijf maar liefst 180 medewerkers, twintig winkels en twee webshops (assem.nl en shoeclub.nl).