TOP

Valentino showt wintercollectie op modebeurs Pitti Uomo

Valentino is dit keer de speciale gast van modebeurs Pitti Uomo in Florence. Het modehuis showt er op 11 januari de nieuwste herfst en wintercollectie 2012 en 2013.

“We zijn blij dat creatieve directeuren Maria Grazia Chiuri en Pierpaolo Piccioli onze uitnodiging accepteerden”, zegt ceo van de beursorganisatie Pitti Immagine Raffaello Napoleone. “Hun werk is een mix van dynamische en ‘contemporary’ stijlen en veel sartorial knowhow. Valentino weet prefect traditie en innovatie met elkaar te combineren. En niet onbelangrijk: het modehuis heeft een flink hoofdstuk in de modegeschiedenis geschreven. Deze punten bewonderen en zoeken wij in merken die naar de Pitti komen.”

Reportage
De show van Valentino vindt plaats op woensdag 11 januari en is toegankelijk voor pers, klanten en genodigden. De collectie zal uiteraard te zien zijn op onze internetsite. Volg ook @Li_textilia voor een live verslag.

Over Pitti Immagine
Op de eerste beurs van het nieuwe seizoen zijn naast mannenmode-, ook een flink aantal jeans- en vrouwenmodecollecties voor het herfst- en winterseizoen 2012 en 2013 te zien.