TOP

Vakkennis uitbreiden tijdens dertiende FGHS WinterEvent

Ook dit jaar kunnen eigenaren en medewerkers van wintersportspeciaalzaken tijdens het FGHS WinterEvent 2009 nieuwe ski´s en snowboards voor het komende winterseizoen uitproberen. De dertiende editie van dit bijzondere vakevenement zal plaats vinden van 8 tot en met 10 november in het Oostenrijkse Sölden.

Het WinterEvent 2009 is, evenals voorgaande jaren, tot stand gekomen dankzij de medewerking van veertien merkdistributeurs en sportretailorganisaties Intersport, Sport 2000 en Fair Play. Behalve alpineski´s en snowboards kunnen tijdens het evenement ook telemarkski´s, helmen en protectiemateriaal uitgeprobeerd worden.

Merken 

De merken die dit jaar hun nieuwste materiaal ter beschikking stellen zijn Atomic, Blizzard, Dynastart, Elan, Fischer, Head, Nidecker, Nitro, Nordica Rossignol, Salomon, Stöckli, Volant en Völkl. Van alle merkdistributeurs zijn één of meer vertegenwoordigers aanwezig voor eventuele vragen en om deelnemers te assisteren bij het testen.

Sportieve clinics
Daarnaast zullen er clinics aangeboden worden in diverse disciplines zoals: slalom-race, freestyle, freeride, sport allround, telemarken, beginners ski, beginners snowboard en gevorderden snowboard. Ook zal de Nederlandse Skivereniging hun bijdrage leveren. De Ispo Winter, ´s werelds grootste wintersportvakbeurs, trakteert de deelnemers en medewerkers van het WinterEvent 2009 op een après-skifeest.

Eind september ontvangen alle eigenaren en medewerkers van wintersportzaken een uitnodiging. Meer informatie is verkrijgbaar bij Cliantha Hooi van het FGHS Secretariaat. De FGHS is de overkoepelende brancheorganisatie van en voor fabrikanten, groothandelaren, subsidiaries, importeurs en agenten van sportartikelen, sportschoenen en sportkleding.

 

T 033-4343580

E hooi@fghs.nl