TOP

Unieke vestjes van het nieuwe meisjesmerk Woolies

Woolies is een nieuw label met warme basics dat zich vooral richt op meisjes in de leeftijd 5 tot 10 jaar. Het bijzondere aan Woolies zijn de afneembare kraagjes, emblemen en knopen.

Vestjes heb je nooit genoeg. Woolies geeft klassieke vestjes in wol of katoen iets bijzonders. Op ieder vestje kun je de kraag en de accessoires verwisselen om je eigen smaak toe te voegen. Zo ontstaat er bij iedere wisseling een nieuw vestje. “Dat is duurzaam en past natuurlijk helemaal in deze tijd”, vindt Marit Kriek. “Je kunt de collectie dus ook tijdloos en multifunctioneel noemen, zonder dat je een kleurloos vest aan hebt.”
Woolies vestjes zijn er in verschillende kleuren en leverbaar met korte of lange mouw. Wat accessoires betreft kan alles: een effen wit kraagje maakt het klassiek, er zijn stippenkraagjes en flowerpowerdessinnetjes of Hollandse tafereeltjes om uit te kiezen. Zo kun je ook van één vestje twee of meer maken.

Marit Kriek verkoopt haar collectie nu nog uitsluitend via de eigen webwinkel maar timmert hard aan de weg om haar label bekendheid te geven. De volgende stap is de verkoop aan de winkelier. Prijzen van het basisvest liggen in het middensegment. Kraagjes zijn afzonderlijk geprijsd.