TOP

Uittip: foto-expositie Zoom over Nederlandse mode in Den Haag

Mocht je deze drukke decembermaand nog ergens een middagje over hebben, dan is de fototentoonstelling 'Zoom, eyes on Dutch Fashion' in Den Haag een aanrader. Vandaag wordt de tentoonstelling geopend door de curator; Ferry van der Nat.

‘ZOOM, eyes on Dutch fashion’ is een visuele reis door de historie van de Nederlandse mode van 1950 tot heden. De expositie bestaat uit ruim 150 foto’s met persoonlijk werk van bekende Nederlandse ontwerpers, fotografen, stylisten en modellen zoals Maarten Spruyt, Carli Hermès, Petrovsky & Ramone, Fong Leng, Peter Stigter en Piet Paris. De expositie is samengesteld door stilist en winkelier Ferry van der Nat en vindt plaats in Le Magasin de la Mode in Den Haag. Daarnaast zijn ook de sieraden van ontwerper Ted Noten uit zijn laatste project ‘Haunted by 36 women’ te zien.

Dutch Fashion Foundation

De foto-expositie Zoom is tot 31 december te bezichtigen in Le Magasin de la Mode, Haagsche Bluf 43 in Den Haag. De tentoonstelling is onderdeel van het Haagse Résidence de la Mode-programma, waar de uitreiking van de Dutch Fashion Awards begin november het hoogtepunt van vormde. ‘Magasin de la Mode’ is een tijdelijke galerie en winkel van de Dutch Fashion Foundation met exclusief werk van Nederlandse ontwerpers als Spijkers en Spijkers, And Beyond en Klavers van Engelen.