TOP

Twinlife voor de tweede keer failliet

Het mannenmodemerk Twinlife is opnieuw failliet. Het merk werd onder meer bekend door de oud-voetballers Frank en Ronald de Boer.

Het is de tweede keer dat het mannenmodemerk Twinlife uit Baarn op de fles gaat, meldt onder meer RTL Nieuws. Het vorige faillissement was begin juni 2017. Tegen het einde van die maand kon het modemerk een doorstart maken.

Doorstart

Het modemerk wordt na de doorstart in 2017 geleid door Roel Vermeulen, voorheen international sales manager van Scotch & Soda, Dirk de Broekert (ex-directeur New Fashion Kids B.V. en Twinlife B.V.) en het investeringsfonds Tinseltown Investments, dat eerder ook al betrokken was bij het bedrijf.

Knipoog

Twinlife B.V. is in 1996 opgericht door textielondernemer Gauke Poelman, ex-voetballers en tweelingbroers Frank en Ronald de Boer dienen in de beginjaren inspiratiebronnen en ambassadeurs. Zij blijven jarenlang het gezicht van het mannenmodemerk, dat in de jaren negentig goed scoort. Het merk staat bekend om zijn sportieve inslag en een knipoog naar voetbal. Daarnaast brengt Twinlife ook een jongenskleding op de markt.