TOP

Twee Retail Jaarprijs-nominaties voor Telstar

Telstar Sports & Fashion uit Harderwijk is uitgeroepen tot beste zelfstandige winkel van de provincie Gelderland en maakt nu twee keer kans om beste winkel van Nederland te worden.

Door de regionale overwinning is de winkel in Harderwijk nu ook genomineerd voor de publieksprijs voor beste winkelketen van heel Nederland. Op woensdag 11 november 2009wordt de winnaar van die prijs bekend gemaakt tijdens het ING Retail Jaargala.

Maar daar blijft het niet bij voor Telstar. Diezelfde woensdag wordt ook duidelijk wie de vakjuryprijs voor beste winkel van het jaar gaat winnen. Voor die prijs is Telstar namelijk ook genomineerd, nota bene met de nieuwe winkel in Zwolle.

Nominaties
Manager Mark Schraverus is ontzettend blij met de nominaties. “Het is geweldig dat we voor twee prijzen in aanmerking komen. We zijn nu beste winkel van Gelderland, daar hebben we ook groots campagne voor gevoerd met behulp van onze vaste klanten, Twitter en Hyves. Nu zijn we dus door naar de landelijke ronde.” Met de nominatie voor de vakjuryprijs is de winkel helemaal in zijn nopjes. “Dat is echt de hoofdprijs in retailland”, aldus Schraverus. “En dat met een winkel die net een jaar bestaat. Hier zitten we nu bij de laatste drie en we zijn al door heel wat commissies heen gekomen. Hoe groot onze kansen zijn weet ik niet, maar we gaan woensdag in ieder geval strak in het pak richting Hilversum.”