TOP

Twee nieuwe winkels voor mannenmodelabel A fish named Fred

Het Nederlandse mannenmodemerk A fish named Fred opent komend voorjaar twee nieuwe winkels in Nederland, één in Haarlem en één in Amsterdam.

A fish named Fred opent twee winkels om onder meer het complete concept aan andere retailers te kunnen laten zien. “We kunnen zo tonen hoe het merk volledig bedoeld is compleet met eigen muziek, drankjes, behang, meubels en accessoires”, zegt oprichter Rob Schalker.

Negen Straatjes

De winkel in Haarlem komt in een pand naast parkeergarage Raaks en de winkel in Amsterdam op de Singel nummer 350, midden in de Negen Straatjes. De opening van beide panden zal rond 1 mei plaatvinden.

A fish named Fred laat weten geen plannen te hebben voor meer winkels. Schalker: “Dit initiatief is puur bedoeld om retailers uit verschillende landen het complete A fish named Fred gevoel te geven en te oefenen op een franchiseformule.” De winkel in Haarlem zal worden gerund door een franchisenemer.

Uitbreidingsplannen

Met de nieuwe zaken heeft A fish named Fred nu vier monobrandstores. Ook in Maastricht en Sofia (Bulgarije) heeft het merk winkels. Die worden ook gerund door een franchisenemer. Het filiaal in Maastricht heeft uitbreidingsplannen, laat Schalker weten.