TOP

Twee nieuwe merken bij agentschap Sep International

Sep International BV, bekend van Miss Sixty, Energie en Pepe Jeans, start met het nieuwe tienermodemerk Illudia. Ook gaat het agentschap La Martina junior vertegenwoordigen.

Illudia

Illudia is een nieuw tienermerk voor meisjes die precies weten wat ze willen en op de hoogte zijn van de laatste modetrends. De ontwerpers van Illudia laten zich daarom inspireren door haute couture jurkjes van bekende modehuizen. De collectie bestaat uit geborduurde jurkjes en tuniekjes die betaalbaar en toegankelijk zijn. Illudia lanceert haar lente/zomercollectie voor 2012  tijdens de Pitti Bimbo van 23 tot en met 25 juni in Florence. 

La Martina

De tweede nieuwe aanwinst van Sep International is La Martina. Het Argentijnse polosportmerk is de leider in de productie van polosportkleding en de officiële leverancier van de grote internationale poloteams, -clubs en -scholen. De juniorlijn is geïnspireerd op de volwassenencollectie, maar vertaald naar de kleintjes. De collectie bestaat uit polo shirts, sweatshirts en V-hals truien. Het La Martina logo van een gespiegelde polospeler is aanwezig op bijna alle producten.

La Martina en Illudia worden geproduceerd door Key Art spa. Dit Italiaanse bedrijf is producent van de kinderlabels (van) Muffin&co, VDP Mini Club, Denny Rose Young Girl, 9.2 Kids en Murphy&Nye

Info: Sep International BV, 023-5733697