TOP

TVE Reclameproducties kan alles leveren op het gebied van instore retail

TVE staat voor Totale Visuele Expressie. En dat is precies wat het bedrijf met haar producten levert. "Sinds 1981 zijn wij gespecialiseerd in digitaal printen, zeef- en transferdruk", vertelt Van de Sande. "We kunnen alles leveren op het gebied van instore retail. Daarbij kan je denken aan vlaggen, banners en stickers,maar ook aan fotowanden, displays en bouwborden. De complete aankleding op visueel gebied dus."

Eigen machinepark
Bij TVE Reclameproducties werken 35 mensen. Het bedrijf is gevestigd in Sint-Oedenrode. “In 2007 hebben we een nieuw bedrijfspand laten bouwen”, zegt Van de Sande. “Naast een eigen machinepark hebben we ook een ontwerpstudio. We kunnen klanten dan ook het totaalconcept aanbieden. Van idee tot ontwerp en van productrealisatie tot montage.” TVE Reclameproducties mag enkele grote namen tot haar klantenkring rekenen. Voorbeelden zijn de Bijenkorf, WE, Loreal, Keune Haircosmetics en de Efteling.

Maatschappelijk verantwoord
Volgens Van de Sande is innovatie erg belangrijk voor TVE Reclameproducties. “We doen er alles aan om onze klanten altijd de nieuwste producten te kunnen leveren. Maar maatschappelijk verantwoord ondernemen speelt een even grote rol. We proberen altijd een balans te vinden tussen het uitvoeren van onze activiteiten en het nemen van verantwoordelijkheden ten aanzien van het milieu en de sociale context.”

Milieuvriendelijke inkt
“Eigenlijk zie je het overal terug binnen ons bedrijf”, vertelt Van de Sande. “Zo werkenwe alleen met milieuvriendelijke en op water gebaseerde inkt. Maar we proberen ook zo veel mogelijk energie te besparen door nieuwe productiemiddelen aan te schaffen en beperken onze verpakkingsmaterialen waar dat kan.”

Textielframes
TVE Reclameproducties werkt veel met textielframes. “In deze frames kunnen bedrijven reclamedoeken ophangen. Voorheen werden hier borden voor gebruikt of moesten doeken via een bepaalde constructie worden opgehangen. Met onze frames hoeven alleen de doeken verwisseld worden. Dat scheelt erg veel in logistieke kosten. En dat levert niet alleen voordeel op voor onze klanten en ons, maar natuurlijk ook voor het milieu.” 

Frisse neus
Op Winkelbeurs hoopt TVE Reclame¬producties een ‘frisse neus te halen’. Van de Sande: “We zijn benieuwd of de bezoekers ons al kennen en willen hen graag kennis laten maken met onze producten. We willen duidelijk laten zien hoe flexibel we zijn en dat werken met ons inhoudt dat je met korte en directe lijnen werkt.”

TVE denkt mee met exposanten beurs
Van de Sande wil in ieder geval de frames met ledverlichting en de magnetic wall van TVE Reclame-producties tentoonstellen op Winkelbeurs. “Bezoekers kunnen wisselende presentaties verwachten van al onze producten.” Voor bedrijven die als exposant op Winkelbeurs staan, kan TVE Reclame¬producties meteen al iets betekenen. “We denken graag mee over hoe zij hun diensten en producten kunnen presenteren. Bijvoorbeeld door middel van panelen, stickers, spandoeken… Op onze website www.tve.nl is ons uitgebreide aanbod te vinden. Exposanten kunnen direct contact met ons opnemen via het telefoonnummer (0)413 47 64 20.