TOP

Tv-programma ‘Oh Oh Cherso’ inspireert t-shirtmakers

Al weken is het RTL5-programma Oh Oh Cherso bij veel mensen onderwerp van gesprek. Met meer dan een miljoen kijkers is het programma een waar kijkcijferkanon en daar weten steeds meer t-shirtwebshops een graantje van mee te pikken.

In he programma Oh Oh Cherso verruilen acht typische Hagenezen hun geliefde Den Haag voor de Griekse bladplaats Chersonissos. Het programma is sinds de eerste uitzending een succes en t-shirtswebshops spelen goed op de hype in: van bijna iedere hoofdpersoon uit de serie is inmiddels een t-shirt op het web te koop.

Zo verkoopt de website nooitmeerwassen.nl een wit t-shirt met twee sterren erop, gebaseerd op de tattoo’s van Sterretje (één van de Hagenezen uit de serie) en heeft shirtjes.nl een shirt met de tekst ‘Jokertje is mijn gabeertje’ op de site staan. Of de shirts net zo’n succes worden als het tv-programma is nog maar de vraag.

Oh Oh Cherso is iedere donderdag vanaf 21.35 te zien op rtl5. Alvast benieuwd naar de Haagse feestbeesten? Bekijk hieronder de castingtape van de deelnemers.