TOP

TRIWA – Back in the U.S.S.R.

De horloges van het Zweedse TRIWA zijn niet alleen staaltjes tikkend techniek die je vertellen hoe laat het is. Het zijn goed uitziende accessoires die je stemming kunnen reflecteren en die de mensen die je ontmoet een hint geven van wie de persoon in dat strakke pak, of op die surfplank, werkelijk is.

Een TRIWA horloge is een lichtgewicht, fashionable uurwerk dat kleur geeft aan je uiterlijk en het merk TRIWA voegt kleur toe aan je charisma. Zelfvertrouwen en integriteit komt voort uit leiderschap. TRIWA is geen volger, maar een door creativiteit gedreven schepper!

De nieuwe ‘Back in the U.S.S.R.’ collectie is geïnspireerd op het Sovjet Koude Oorlog tijdperk. Deze collectie staat in sterk contrast met het vorige aanbod van TRIWA waar de levendige pastelkleuren van de Miami Deco collectie extra kleur gaven aan een met zon overgoten zomer.

In lijn met de mijmeringen, uit het gelijknamige nummer, van de Beatles presenteert TRIWA nu de sexiness en verborgen losbandigheid van een tijdperk en stijl die te vaak over het hoofd worden gezien.

“The Ukraine girls really knock me out” en “Moscow girls make me sing and shout”. Het roept beelden, geluiden en geuren op van beluga kaviaar, wodka, koude oorlog, ballerina’s, strenge winters en strak geregisseerde leger defilés.

Laat jezelf meeslepen in een heerlijk duister verleden dat wordt teruggebracht naar het heden. Back in the U.S.S.R. is de donkere kant van TRIWA’s persoonlijkheid.

Prijzen winkel verkoop 99€ – 149€

Voor meer informatie neem contact op met: Ashwin Blauw
ashwin@bold-labels.com
http://www.triwa-watches.nl/