TOP

Trendpresentatie Christine Boland tijdens Textilia Mode Experience

Op maandag 7 november 2011 vindt het spraakmakende ondernemersevent van Textilia weer plaats in Brandboxx Almere. Christine Boland is één van de vele sprekers die aanwezig zal zijn op Textilia Mode Experience 2011! Zij is werkzaam als trendanalist en geeft een trendpresentatie over ' Consumer as curator, trends as ingredients (winter´12/´13).'

In de presentatie ‘consumer as curator, trends as ingredients’ brengt Christine Boland je op de hoogte van de belangrijkste design en womenswear fashiontrends en geeft zij aanknopingspunten voor verdere ontwikkeling naar jouw eigen collectie of concept. Haar presentaties zijn een inspirerende analyse van de correlatie tussen het wereldnieuws, de tijdgeest en ontwikkelingen in de mode en geven een prachtig overzicht van de belangrijkste trends en de vertaling hiervan naar key looks, dessins en kleuren. Daarnaast zal ze expliciet aandacht besteden aan de kleuren, het kleurgevoel en de kleurcombinaties voor 2012-2013.

Kom ook naar Textilia Mode Experience en ontmoet onder andere experts zoals Christine Boland. Meld je nu aan en profiteer van €60,- ledenkorting! (Abonnees betalen €129,- niet-abonnees betalen €189,-)