TOP

Topman WE Fashion stapt op

Na nog geen twee jaar trekt John Hind zich terug als CEO van de Nederlandse modeketen WE Fashion. Hind wordt opgevolgd door de 46-jarige Joris Aperghis.

Joris Aperghis, de huidige marketingdirecteur van de modeketen, neemt het stokje van Hind vanaf 15 januari over. Zijn benoeming tot ceo heeft volgens Logo International, het moederbedrijf van WE Fashion, vooral te maken met de snelle veranderingen van de smaak van de consument. Bovendien is er een verschuiving te zien naar andere verkoopkanalen. Joris Aperghis is het afgelopen jaar chief marketing officer geweest van WE Fashion en heeft voorheen veel gewerkt aan het bouwen van merken en bedrijven in de mode- en mediasectoren.

De reden van het vertrek van John Hind maakt We Fashion niet bekend. Ook zijn toekomstplannen zijn niet naar buiten gebracht. John Hind was al bijna zeven jaar werkzaam voor WE Fashion. De eerste vijf jaar als operationeel directeur, en de laatste twee jaar als ceo. Voordat hij bij WE Fashion kwam, had de Britse Hind al ruim 28 jaar ervaring in de internationale moderetail.

Logo International kondigt daarnaast ook de benoeming aan van Mikael Andersson als operationeel directeur. Hij gaat leiding geven aan de afdeling verkoop, WE-com/partners, financiën, ICT, vastgoed en bevoorrading.