TOP

Top 10 best gelezen vrouwenmodeartikelen

Welke vrouwenmodeberichten zijn het best gelezen op Textilia.nl in 2014? Uit onze statistieken blijkt dat de nieuwste modetrends, faillissementen en de WK-jurkjes het best gescoord hebben.

 

  1. SuperTrash WK-jurkje 2014: SuperTeam! Olcay Gulsen, eigenaar van het modelabel SuperTrash, ontwerpt opnieuw een WK-jurkje: de WK 14 SuperTeam-Dress. Voor het eerst is er ook kinderversie verkrijgbaar.
  2. Mexx failliet verklaard. Modeketen Mexx is vorige week donderdag door de Amsterdamse rechtbank failliet verklaard. De meer dan driehonderd winkels van Mexx blijven voorlopig open.
  3. Lidewij Edelkoort: modetrends winter 2015/2016. Plissérokken, twinsets, hoge tailles, tuberokken. Belangrijke items volgens trendforecaster Lidewij Edelkoort voor winter 2015/2016.
  4. FlagDress nieuwe WK-jurk van Zeeman. Textielketen Zeeman komt vanaf 24 mei 2014 met een nieuwe WK-jurk; de FlagDress: het jurkje dat altijd past. Het idee komt uit de koker van zes vrienden uit Uden. 
  5. Not The Same failliet verklaard. Kledingbedrijf Not The Same (NTS) is op 14 januari door de rechtbank failliet verklaard.
  6. Josephine & Co failliet. Vrouwenmodebedrijf Josephine & Co is door de rechtbank in Utrecht failliet verklaard. Onder het bedrijf vallen de merken Josephine & Co, Van der Mark en Blue Denim Lodge. Het is nog niet bekend of er een doorstart komt. 
  7. Gespot op Modefabriek: dé jas. Grote jassen om in weg te kruipen. Die waren volop te vinden in de vrouwenmodecollecties voor winter 2014/2015 op Modefabriek. Een selectie van de 12 mooiste. 
  8. Li Edelkoort over trends herfst/winter 2014-2015: bruin is het nieuwe zwart. Trendanalist Lidewij Edelkoort gaf op 14 mei in het Amsterdamse Muziekgebouw aan ‘t IJ haar visie op de laatste trends en ontwikkelingen in mode en design. De trendpresentatie voor het seizoen herfst/winter 2014-2015 was getiteld ‘Bold B’. 
  9. Faillissement United Fashion Group, doorstart wordt gerealiseerd. United Fashion Group, het vennootschap achter vrouwenmodelabel Anna Scott, is failliet verklaard.
  10. Stylist van het Noorden weet wat vrouwen écht willen. Het Zuiden mag dan weglopen met Roy Donders, in Amsterdam-Noord gaan vrouwen voor Martin Heuckeroth. De broer van Gordon wordt nu al de Stylist van het Noorden genoemd.