TOP

Tommy Hilfiger werkt samen met Woolmark voor Nadal-collectie

Tommy Hilfiger werkt voor een collectie pakken samen met The Woolmark Company. Het gaat om de nieuwste THFLEX-collectie, waarvan top-tennisser Rafael Nadal het gezicht is.

Tommy Hilfiger presenteert opnieuw – ditmaal in samenwerking met The Woolmark Company – een collectie pakken die kreukvrij zijn en makkelijk om in te bewegen. Zoals eerdere seizoenen is tennisser Rafael Nadal het gezicht van de speciale collectie THFLEX-pakken

De collectie bestaat uit drie verschillende modellen: The Performance Suit (o.a. met sportieve details), The Ultra-Light Suit (o.a. lichtgewicht van stof) en The Travel Suit (100% wol met een natuurlijke stretch dankzij een 3D-breitechniek) 

“Woolmark zet de standaard als het gaat om luxe wol en innovatieve materialen met comfort en flexibiliteit en een moderne, sophisticated gevoel,” zegt Tommy Hilfiger zelf over de samenwerking. “We zijn vereerd dat Nadal opnieuw met ons merk samenwerkt. Hij is een geweldige atleet en de THFLEX-pakken reflecteren op perfecte wijze zijn moderne en ongedwongen aanpak als het gaat om mode.”