TOP

Tip voor komend weekend: In-Fashion

Drie dagen lang staat de binnenstad van Utrecht vol met modeactiviteiten. 4, 5 en 6 oktober is de tweede editie van het mode-evenement In-Fashion met sprekers (zoals Bas Kosters), workshops en een expositie.

Na een succesvolle eerste editie in april 2012, vindt ook dit jaar In-Fashion plaats in de binnenstad van Utrecht. Organisatoren Iris Loos, Ingrid Dinnissen en Cindy Dekkers willen hun publiek ‘inspireren om de wereld van mode op een nieuwe manier te ontdekken door storytelling centraal te stellen’. Vrijdagavond opent het evenement met muziek en een borrel bij de werkplaats Kapitaal, Plompetorengracht 4, waar normaal gesproken exposities worden gehouden en werkplekken zijn voor kunstenaars.

Activiteiten
Zaterdag staan er in Kapitaal alleen maar sprekers op het programma, zoals Bas Kosters, Pauline van Dongen en José Teunissen (Artez). In Hotel Dom worden het werk en de verhalen van Nederlandse modeontwerpers heel het weekend tentoon gesteld. Illustrator Eric van den Boom en grafisch ontwerper Michiel Schuurman van Vlisco spreken op zondag, er zijn modeshows van PUHA en Femke Agema en door heel de stad zijn nog veel meer activiteiten te vinden. Kaarten kosten 17,50 per dag en 25 euro voor een passe-partout