TOP

The TailorMates geopend op Amsterdamse Zuidas

Op George Gershwinplein 4 in Amsterdam zit sinds woensdag 5 maart de conceptstore The TailorMates. Hier kunnen mannen niet alleen een pak op maat laten maken maar ook bijvoorbeeld het scherm van hun telefoon laten repareren en hun baard laten scheren.

The TailorMates is een nieuwe one-stop-shop die 5 maart opende aan de Zuidas in Amsterdam. Het bedrijf draait om het verkopen van klassieke of moderne pakken maar ondertussen heeft het ook allemaal extra services zoals het stomen van kleding, het repareren van het scherm van je smartphone of je kunt er langs voor een scheerbeurt. Het is voor oprichter en eigenaar Ronald Gans een logische keuze om de winkel te openen op de Amsterdamse Zuidas, zo vertelt hij in een persbericht: “Op de Zuidas werken zo’n 30.000 mensen en dit aantal zal de komende jaren alleen maar toenemen. Daar zitten heel veel mannen bij die zichzelf graag goed kleden en hun zaken goed voor elkaar willen hebben, maar daarvoor niet op zaterdagmiddag een stadscentrum in willen.”

Pakken
Voor een op maat gemaakt pak moet de klant zijn eigen stijl, model, pasvorm, stof, voering en knopen bepalen. Na ongeveer vier weken zijn de kledingstukken klaar. Er worden twee lijnen verkocht bij The TailorMates: de simpelere maatpakken van de Business Line zijn te koop vanaf €395 en de Executive Line maatpakken met meer details zijn te koop vanaf €1.995,-.