TOP

The Sting opent eerste Distrikt Nørrebro-winkel

The Sting heeft op donderdag 30 november de eerste standalone winkel geopend van het merk Distrikt Nørrebro. De winkel zit aan de Venestraat in Den Haag. In 2018 moeten er meer winkels volgen.

Distrikt Nørrebro is één van de merken van The Sting House of Brands. De collectie voor mannen en vrouwen is on-trend en wordt geïnspireerd door Scandinavische invloeden. Distrikt is wat cleaner en volwassener dan de andere merken van The Sting.

DISTRIKT DEN HAAG 2

De winkel van Distrikt in Den Haag is strak en licht, met een deels houten én deels witte gietvloer, strakke witte wanden, zwarte lijnen, grote beeldschermen en zwarte stalen kledingrekken. De ambitie is om in de loop van 2018 meerdere Distrikt Nørrebro winkels te openen, verspreid door Nederland.

DISTRIKT DEN HAAG 3

The Sting kondigde al een jaar geleden aan van meerdere merken aparte winkelformules neer te zetten, in navolging van het succes van Costes. Zo ging in september 2017 in Amsterdam de eerste winkel open van vrouwenmodemerk Cotton Club, waarmee de retailer ook wil uitbreiden. In oktober volgde een tweede Cotton Club-winkel in Nijmegen.

Geen webshop

In tegenstelling tot Costes hebben Cotton Club en Distrikt Nørrebro geen eigen webshop en worden beide merken ook nog steeds verkocht in de winkels en via de webshop van The Sting. Waar Costes een volledig zelfstandig concept is, blijven de andere merken onder de vleugels van The Sting vallen.