TOP

The GoodPeople opent winkel in Rotterdam

Mannenmodemerk The GoodPeople opent binnenkort zijn eerste winkel. De locatie van de nieuwe shop is de bruisende Pannekoekstraat in Rotterdam.
“Het is een erg spannende stap,’ vertelt oprichter Ivo van Deyzen aan Textilia. “We zijn natuurlijk kledingmakers, dus is een winkel weer een nieuwe stap voor ons. Maar we hebben erg veel zin om de The GoodPeople-stijl vorm te geven in een eigen winkelruimte.” 

 

Artifacts

 
In het naastgelegen pand van de nog te openen The GoodPeople-winkel zal ook de showroom en kantoor van het merk huizen. De officiële opening van de The GoodPeople staat gepland voor eind augustus.
 
Mannenmodelabel The GoodPeople werd in 2007 opgericht door Ivo van Deyzen en zijn vrouw Nicole van der Huijsen. Intussen heeft het merk, dat vooral bekend staat om zijn duurzaam geproduceerde kleding, meer dan 130 verkooppunten in de Benelux en 25 internationaal – van een Artifacts Taiwan tot Ron Herman Los Angeles. The GoodPeople is tevens een van de Nederlandse merken die op de Pitti staan dit seizoen.