TOP

The Cloakroom genomineerd voor Loey Starters Award

De online mannenboetiek The Cloakroom is genomineerd voor een Loey Starters Award in de categorie e-commerce. De prijzen worden op 3 september 2014 uitgereikt.

Bij de Loey Starters Awards is de online mannenboetiek The Cloakroom genomineerd in de categorie e-commerce. De andere twee finalisten in de categorie zijn de kranten- en tijdschriftenapp Blendle en de online printservice 3D Hubs. De Loey Awards worden ieder jaar uitgereikt aan de beste online ondernemers van Nederland. In totaal zijn er vijf categorieën met in iedere categorie drie finalisten. De finalisten zijn gekozen door een vakjury, dit jaar bestaande uit: Vincent Pieterson (RTL Nederland), Olivier van Duijn (Marktplaats.nl), Peter Reinders (Lexence), Eric van Westbroek (PostNL) en Valentijn Bras (Scoupy). Tot 24 augustus kon er gestemd worden op de finalisten. Op 3 september 2014 worden de prijzen uitgereikt in het bijzijn van de genomineerden en CEO’s, oprichters en specialisten uit de online industrie. Het is dit jaar de vijfde keer dat de Loey Awards worden uitgereikt.

Loey Award
De Loey Awards wil de online industrie stimuleren door prijzen uit te reiken aan de beste online ondernemers in Nederland. De genomineerden voor de Loey Award moeten minimaal vier jaar actief zijn en in een boekjaar een omzet hebben van minimaal 2,5 miljoen euro of een winst hebben van 250.000 euro.

Loey Starters Awards
Naast de grote prijs zijn er ook de Loey Starters Awards die verdeeld is in vijf categorieën: e-commerce, tech, marketing & media, education en e-health. Om genomineerd te worden voor een van deze prijzen moet een bedrijf tussen het half jaar en de drie jaar bestaan.