TOP

Textilia Jaaroverzicht: het nieuws in december 2017

December is traditiegetrouw de tijd van het jaar voor terugblikken en het samenstellen van lijstjes. Op Textilia.nl vind je overzicht van 2017. Vandaag: wat gebeurde er in december? De kleurkaarten van Textilia: wat worden het winterseizoen 2018-2019 de basiskleuren, en wat de accentkleuren? Onze trendforecasters geven stylingtips. Het failliete College Style maakt een doorstart en Gardeur is gekocht door Nederlands bedrijf. En welke moderetailers zijn genomineerd voor de Storytelling Awards 2018?

Modekleuren winter 2018-2019: stylingtips van Textilia’s trendwatchers

Wat worden volgend winterseizoen de basiskleuren, en wat de accentkleuren? Bij de nieuwe kleurkaarten met modekleuren voor winter 2018-2019 die abonnees van Textilia hebben ontvangen bij editie 12, 2017, horen behalve de praktische ‘handleiding’ in het blad ook deze stylingtips van Textilia’s trendwatchers.

By Nikki Mode&zo: video’s als marketing- en verkooptool

De 26-jarige Nikki Spenkelink weet dankzij haar video’s klanten vanuit heel het land naar haar winkel By Nikki Mode&zo in Wierden te krijgen. “Ik maak filmpjes van nieuwe kleding en plaats deze wekelijks op Facebook. Klanten rijden anderhalf uur vanuit Friesland of Noord-Holland naar mij toe. Heel bijzonder.”

Deze moderetailers zijn genomineerd voor de Storytelling Awards 2018

Goodbrandz heeft de genomineerden voor de Storytelling Awards 2018 bekend gemaakt. Deze moderetailers maken kans om op zondag 21 januari 2018 tijdens Soul Salon een prijs in de wacht te slepen.


Verder in december
: Wie is de nieuwe ceo van het pakkenmerk Van Gils, hoe ziet de eerste Distrikt Nørrebro-winkel eruit en de Berlijnse formule 24colours opent in Utrecht.

Dit waren de best gelezen artikelen in december 2017:

  1. Modekleuren winter 2018-2019: stylingtips van Textilia’s trendwatchers
  2. College Style maakt doorstart
  3. Gardeur gekocht door Nederlands bedrijf
  4. Dit is de nieuwe ceo van Van Gils
  5. Lidewij Edelkoort: vrouwenmodetrends zomer 2019
  6. By Nikki Mode&zo: video’s als marketing- en verkooptool
  7. Harry van der Zee (Van Gils) keert terug naar Micro Fashion
  8. The Sting opent eerste Distrikt Nørrebro-winkel
  9. Deze moderetailers zijn genomineerd voor de Storytelling Awards 2018
  10. Berlijnse formule 24colours opent in Utrecht