TOP

Textilia Beach Volleyball

Nog een paar dagen en dan is het zover; komend weekend, 9 en 10 augustus, wordt weer het leukste beach event van de modebranche, Textilia Beach Volleyball gehouden.

Op zaterdag vanaf 9.30 uur bijten de aanbieders en producenten het spits af en op zondag is het de beurt aan de moderetailers. Textilia, hét modevakblad binnen de branche, heeft zich verbonden als naamgevend sponsor aan dit populaire fashion beach event.

Traditiegetrouw is het beachvolleybaltoernooi, behalve natuurlijk een sportieve aangelegenheid, ook altijd een mooie gelegenheid om eens in een andere, informele setting met collega’s van gedachten te wisselen. Bovendien zijn er tal van fashionactiviteiten een heerlijke powerlunch en een avondbuffet om de inwendige mens te versterken. Na de prijsuitreiking, zo rond 18.30 uur, is het tijd voor een spetterende fashionparty met de hotste DJ’s van het moment.

Plaats van handeling: Beachclub The Spot in Zandvoort. Let op: er zijn nog een beperkt aantal kaarten beschikbaar; schrijf je nu in!