TOP

Tenten van CJ Agencies stelen de show in de buitenlucht

Van 9 september tot en met 1 oktober stond camping 'De zeven Linden' in Baarn in het teken van de jaarlijkse terugkerende tentenshow van CJ Agencies. In totaal waren er 84 lichtgewicht tenten te zien van de merken The North Face, Black Diamond, Black Stump, MRS en Wechsel.

Tentje testen
Een tentenshow in de buitenlucht is niet alleen handig om het ruimtegebrek in de showroom te compenseren. Het biedt de bezoeker ook de mogelijkheid de tenten letterlijk zelf uit te proberen. Voor tentshowbezoekers was er dan ook de gelegenheid om op de camping in Baarn te overnachten in één van de tenten. Verassend genoeg was er niet veel animo voor deze tententest mogelijkheid. Desondanks was de tentenshow een succes voor CJ agencies. In drie weken tijd heeft het bedrijf een kleine 60 klantenafspraken kunnen maken, zo’n 10 procent meer dan vorig jaar.

Ook de overige merken van CJ Agencies waren vertegenwoordigd zodat bezoekers een volledig overzicht kregen van alle producten. Merken als Eagle Creek, Bridgedale, Nalgene, Guyot Designs en Cascade Designs waren in een grote tent uitgestald.

Exclusief Wechsel
Het tentenmerk Wechsel is per 1 september toegevoegd aan het merkenportfolio van CJ Agencies. Wechsel is een Duits merk dat lichtgewicht tenten van twee tot acht personen op de markt brengt. Voorheen was het degelijke Duitse merk exclusief verkrijgbaar bij Carl Denig. In goed overleg met de betrokken partijen is CJ Agencies nu distributeur voor de Benelux geworden. Carl Denig zal de tenten wel blijven verkopen.

www.cjagencies.nl