TOP

Teamwork: Gratis adviestraject voor ondernemers

Branche bureau Mode (BBM) organiseert een gratis adviestraject voor ondernemers uit de mode- en sportdetailhandel. Door middel van workshops wordt de communicatie tussen werkgever en werknemer versterkt.

Het traject begint met een intake. Als de ondernemers de intake erop hebben zitten gaan zij in groepen aan de gang met de workshops. Deze vinden plaats onder begeleiding van adviseurs van brancheorganisatie CBW-MITEX. Het traject wordt afgesloten met een advies.

Workshops: Waardevol communiceren met medewerker en klant
Heb ja als ondernemer wel eens het gevoel ‘wat doe ik nou fout’? Betere communicatie versterkt de teambinding en dat heeft direct invloed op de klant. Zoals alom bekend: Een goed team behaalt goede resultaten. Als ondernemer leer je tijdens dit traject om beter en effectiever te communiceren.

Workshop: Eén winkel, een uitstraling, een mentaliteit
Wat maakt je winkel uniek en is dat duidelijk voor medewerkers en klanten? Weten medewerkers wat ze daarvoor moeten doen? Alleen jij kan je team naar grote hoogte coachen. Vanuit passie en bezieling voor de producten en de omgeving. Ondernemers leren tijdens deze workshop om de kracht van de winkel helder te krijgen en deze effectief in te zetten.

Bedrijven moeten voldoen aan de volgende voorwaarden:
– bedrijven moeten afdragen aan het sociaal fonds mode- en sportdetaillhandel
– mkb bedrijven met minimaal 5 en maximaal 50 medewerkers
– aanmelden kan tot 1 juni, gaat via BBM en op is op!
– het advies is op naam van de ondernemer, niet op naam van de BV
– bedrijven die in 2012 aan een BBM adviesproject deelnamen zijn uitgesloten (m.u.v. bedrijven die zijn geadviseerd op personeelsgebied)

Aanmelden kan tot 1 juni 2013 en heeft plaats voor 200 ondernemers. Voor meer informatie en aanmelden: www.bbmode.bl/teamwork