TOP

Talkshow Firestarters op Arnhem Mode Biënnale

Zaterdag 25 juni vindt tijdens de Arnhem Mode Biënnale 2011 Vodafone Firestarters plaats. Firestarters is een rondreizende talkshow die plaatsvindt tijdens evenementen rondom mode, muziek, technologie en kunst.

Met Firestarters wil Vodafone samen met Arnhem Mode Biënnale de kennis van de mensen in hun netwerk delen en vervolgens via online video’s een groter publiek inspireren. Tijdens elke Firestarters sessie wordt gesproken over onderwerpen rondom het thema innovatie, in dit geval innovatie in de mode.

De presentatie ligt deze keer in handen van mode journalist Anyouk Tan. Elke sessie zullen er vier gasten aan tafel schuiven waaronder JOFF, Valentijn de Hingh, Judith ter Haar, Ruud van der Peijl, Ari Versluis, Mark van Vorstenbos, Jean Paul Paula en Martin C. De Waal.

De talkshows zijn toegankelijk voor alle bezoekers van de Arnhem Mode Biënnale en vinden plaats tussen 13:00 uur en 16:00 uur. De video’s van de presentatie zijn terug te vinden op de VodafoneNL Facebook pagina

Zaterdag 25 Juni – AMB Room

Deuren openen om 12:30
Talkshow 1: 13:00 – 14:00
Talkshow 2: 15:00 – 16:00

Prijsvraag
Wil jij ook bij de Vodafone Firestarters Talkshows aanwezig zijn tijdens de Arnhem Mode Biënnale? Laat ons dan weten welke vraag volgens jou niet mag missen tijdens de talkshows.

Stuur voor vrijdag een mail naar angeliek@blueprintmedia.nl, met je naam, email en telefoonnummer en maak kans op toegang tot beide Vodafone Firestarters Talkshows, Arnhem Mode Biënnale exposities en een geurige goodybag.

Arnhem Mode Biënnale
Akzo Nobel terrein, Velperweg 76, 6824 BM Arnhem
www.arnhemmodebiennale.com // www.facebook.com/VodafoneNL