TOP

‘t Schooltje introduceert Skype-shoppen

't Schooltje introduceert in haar winkel het SkypeShoppen. De tool is volgens de Amsterdamse kinder- en tienermodewinkel winkel een primeur in Nederland.

Lekker relaxed shoppen bij ‘t Schooltje. Dat is wat Michael Grifhorts voor ogen had toen hij voor Skypeshoppen koos. “Persoonlijk, vanuit een luie stoel met live video de winkel door – en live bestellen. Niet meer in de file, geen parkeerproblemen, gewoon gratis bellen vanaf pc of mobiel!”
Hoe werkt SkypeShoppen?

Het enige wat de klant nodig heeft is Skype op de pc, mobiel of tablet. Daarmee kan hij of zij gratis vanuit elke plek ter wereld bellen met ‘t Schooltje. Daarna wordt de klant geholpen door een van de medewerkers van de winkel en ‘persoonlijk’ rondgeleid langs de kleding- en schoenencollectie. De service is mogelijk tijdens openingstijden.

Meer informatie over de mogelijkheden van SkypeShoppen is te verkrijgen bij Michael Grifhorst van ‘t Schooltje op 06-10800093 of Peter Tas van Campaign & Results op 071-5412345.

Textilia Mode Experience, 7 november 2011, heeft dit jaar als thema ‘Smart Retailing – Succesvol crossmediaal ondernemen’. Klik hier voor meer informatie