TOP

‘t Kevertje start Scotch Shrunk & R’belle winkel

Kinderwinkel 't Kevertje start per 1 januari met een Scotch Shrunk & R'belle winkel aan de Utrechtse Domstraat. Nieuwe naam voor de winkel is Brothers & Sisters.

‘t Kevertje is met vier zaken al bijna twee decennia een begrip in Utrecht en omstreken. Het begon in 1992 met de opening van een tweedehands kinderkledingwinkel aan de Hamburgerstraat 1 te Utrecht. Al snel kon de klant er ook terecht voor monstercollecties en restanten. In 1997 werd en tweede pand aan de Springweg 15-17 betrokken. Op 200m2 kon een behoorlijke collectie worden getoond. Het merkenpakket werd dan ook flink uitgebreid met ondermeer een collectie voor baby’s.

De opening van de derde winkel volgde in februari 2000 toen het tegenoverliggende pandje aan de Springweg vrijkwam. Het werd volledig ingericht met de babyspulletjes uit de andere winkel. Zodoende kwamen daar de verschillende kindercollecties weer beter tot hun recht.

In maart 2007 volgde de opening van de outlet aan de Domstraat 25, een mooi pand op een mooie locatie. Die winkel is inmiddels omgevormd tot een reguliere winkel. Vanaf 1 januari 2011 gaat het roer er alweer om met de start van een winkel met voor 80-90% een Shrunk & R’belle collectie, aangevuld met enkele andere labels.