TOP

Sylvie Meis stopt samenwerking met Hunkemöller

Hunkemöller en Sylvie Meis nemen afscheid van elkaar. De afgelopen vier jaar was Meis het gezicht van het Nederlandse lingeriemerk

In 2012 werd Sylvie Meis brand ambassador bij lingeriemerk Hunkemöller. Na vier jaar stopt Sylvie met haar werk voor het lingeriemerk. Dat heeft ze bekendgemaakt tijdens de boekpresentatie van Hunkemöller.

“Hunkemöller en ik hebben spannende jaren beleefd met grote collecties en campagnes. In de toekomst wil ik mij graag verder blijven ontwikkelen op zowel het zakelijke als het creatieve vlak en mijzelf meer dan ooit wijden aan mijn eigen projecten. Dit is het juiste moment. Ik kijk er uit naar alles dat komen gaat en ik wil Hunkemöller bedanken voor een goede en succesvolle samenwerking”, aldus Sylvie tijdens de boekpresentatie.

Het boek ‘Hunkemöller loves Sylvie’ werd gepresenteerd in Hamburg. Het boek bevat de mooiste beelden van de samenwerking tussen Sylvie en Hunkemöller.

Philip Mountfort, Hunkemöllers ceo, vertelt in een persbericht het volgende over het besluit van Sylvie Meis: “We hebben een geweldige vierjarige samenwerking met Sylvie Meis gehad. Gedurende die tijd is het bedrijf getransformeerd tot een internationaal zeer geliefd en sociaal merk. Sylvie is een belangrijk ingredient voor deze transformatie geweest. Ze was niet alleen een belangrijke brand ambassador, maar haar designer collecties hebben een stijgende lijn in de sales laten zien. Het is altijd triest als zo’n invloedrijke ambassadeur besluit andere projecten voort te zetten. Ik wil sylvie graag persoonlijk bedanken voor al haar steun, niet alleen voor het merk, maar ook voor haar steun naar Pink ribbon toe. Ze is een echte inspiratie en zij zal zeer gemist worden. Een speciaal wordt van dank van al haar vrienden en collega’s bij Hunkemöller.”

“Vaarwel”, schrijft Sylvie op Instragram. “Het waren vijf prachtige jaren die we samen hebben gehad. Het was een moeilijke beslissing maar het was tijd om op mijn eigen benen te staan met Meis Enterprise. Ik kijk uit naar de spannende toekomst met nieuwe projecten en het creëren van mijn eigen merk.”

 

De Sylvie swimwearcollectie ‘The final collection’ is de laatste collectie in samenwerking Sylvie en wordt 6 mei gepresenteerd. Online is de collectie al verkrijgbaar. Eerdere collecties zijn de lingeriecollecties genaamd ‘The Sylvie collection’ en een aantal swimwear collecties. In maart zijn er twee exclusieve Sylvie parfums gelanceerd: ‘Own the night’ en ‘Embrace the day’.