TOP

Sylvester Stallone lanceert herenlijn

Heb je je altijd al een echte 'Rocky' of 'Rambo' willen voelen? Dat komt mooi uit want de Amerikaanse acteur Sylvester Stallone lanceert in 2012 een eigen herenlijn, geïnspireerd op de twee superhelden waarmee hij in de filmwereld bekend werd.

Sylvester Stallone is ervan overtuigd dat hij weet hoe echte mannen zich willen kleden, meldt Men’s Health Week. “Ik leid een leven waardoor ik weet wat werkt en niet” vertelt de spierbundel aan het magazine. De 64-jarige acteur brengt daarom volgend jaar zijn eigen kledinglijn, genaamd Sly Inc, op de markt. Het label is bedoeld voor mannen tussen de 25 en 40 jaar en zal bestaan uit jeans, t-shirts, jassen, ondergoed, horloges en zelfs een eigen geur.

Rocky en Rambo
Naar eigen zeggen heeft de acteur veel met kleding. “Kleding is de eerste stap bij het vormen van een personage”, vertelt hij aan Men’s Health Week. Volgens Michael Henry, directeur van Sly Inc, heeft de acteur inspiratie voor zijn kledinglijn gevonden in zijn filmrollen Rocky en Rambo. De collectie zal beide personages in de man aanspreken. Henry: “Rocky is, op het einde van de dag, toch een liefdesverhaal, terwijl Rambo een echte einzelgänger is. De collectie spreekt zowel de rebel als de gentleman aan.”

De collectie van Stallone ligt vanaf 2012 in warenhuizen als Macy’s.