TOP

Supertrash opent winkel in New York

Het Nederlandse vrouwenmodemerk Supertrash opende eerder deze week haar eerste filiaal aan Prince Street in New York. Het feestje was niet alleen ter ere van de winkel, maar ook voor de launch van het merk in de Verenigde Staten.

Voor eigenaresse Olcay Gulsen voelde het openen van een winkel in New York als een natuurlijke stap. “Als ik hier door de straten loop voel ik een fijne sfeer die heel sterk op me inwerkt.”  Eerder opende Gulsen al winkels in verschillende Europese landen en bracht ze een geuren-, kinder-, en lingerielijn uit naast de reguliere Supertrash-collectie.

Interieur
Dit nieuwe filiaal heeft een andere uitstraling dan de twaalf winkels die al geopend zijn in Europa. Waar Supertrash aan de rechterkant van de Atlantische Oceaan vooral koos voor donkere winkels, is de ruimte in New York juist licht en open. “Deze winkel moest meer ‘thuis’ voelen, omdat dat ook beter past in de uitstraling van de mensen die hier wonen”, vertelt de eigenaresse. De winkel is ongeveer 700 vierkante meter groot en het interieur bestaat vooral uit witte en lichthouten materialen met gouden accenten.

Feest
Supertrash organiseerde het feest samen met het spraakmakende Amerikaanse tijdschrift Interview Magazine. Verschillende jonge Amerikaanse actrices en modellen waaronder Katrina Bowden, Natalie Suarez en Kenza Fourati maakten hun opwachting tijdens het event.