TOP

Supertrash opent giftshops op 4 NS-stations

December is cadeaumaand en daarom heeft Supertrash pop-up stores vol cadeautjes geopend op de vier grote NS-stations in Nederland.

Supertrash-directeur Olcay Gulsen opende op dinsdag 15 november zelf The Gift Shop op station Amsterdam Centraal met The Voice-winnares Maan. Daarna reisden ze met het Supertrash-team door naar Utrecht Centraal om ook daar de pop-upstore feestelijk te openen. Ook op Rotterdam Centraal en Leiden Centraal vind je de Supertrash The Gift Shop. De vier pop-up stores zijn geopend tot en met 31 december.

Supertrash Giftshop (3) Supertrash Giftshop (4)

In The Gift Shop vind je cadeautjes van €5 tot €50: van koffiebekers en telefoonhoesjes met quotes tot parfums en geurkaarsen in de geuren van Supertrash. Maar je vindt er ook make-uptasjes, lipbalsem, sportswear, hooded sweaters en beanies. Alle gifts zijn ook online te koop via de webshop van Supertrash.

Supertrash Giftshop (1) Supertrash Giftshop (6) Supertrash Giftshop (2)

Bij de The Gift Shop op Amsterdam CS is verder een speciale Dyson Supersonic blow-dry corner ingericht waar consumenten gratis tijdens de ochtend- en avondspits hun haar kunnen laten stylen. Daarnaast mogen bezoekers hun persoonlijke X-mas wish opschrijven en in de kerstboom die in de vier winkels hangen. Op 1 januari kiest Olcay Gulsen één wens uit die ze gaat laten uitkomen.

Supertrash Giftshop (5)