TOP

Super Trash verkocht aan 2Stepzahead

Het uitgewerkte trendy vrouwenmodemerk Super Trash wordt verkocht aan het Nederlandse kledingimportbedrijf 2Stepzahead van Olcay Gulsen. Dat vertelt Gulsen in een interview met het magazine Jackie.

Super Trash is een uitgesproken en trendy modecollectie uit Amerika. In tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden is de collectie helemaal niet trashy of ordi, maar wel sexy, vrouwelijk, jong en trendy. Olcay Gulsen werkt sinds 2004 nauw samen met de Amerikaanse oprichtster Ava Riley en importeert het merk in Europa, waar het inmiddels in 12 landen wordt verkocht. In Nederland zijn zo’n 200 verkooppunten. Overigens was 2Stepzahead al licentiehouder voor het merk in Europa en Azië. Nu Riley andere dingen wil gaan doen, krijgt Gulsen de gelegenheid om het merk te kopen, zo vertelde zij tegen Jackie. Ook vertelt zij dat het haar droom is een retailketen op te starten met het merk, met winkels in alle grote steden. Ook het aantal Europese wholesale verkooppunten moet meer dan verdubbeld worden. De eerste Super Trash winkel gaat binnenkort al open in Antwerpen en de PC Hooftstraat staat hoog op de verlanglijst.  

Het merk is online onder andere te koop bij de webshops We Like Fashion, Dresses Only en We Love Brands én via de eigen webshop van Super Trash.