TOP

Suitsupply opent shop-in-shops bij Bloomingdale’s

Het Nederlandse pakkenmerk Suitsupply is met veel filialen in het buitenland goed op weg naar een mooie toekomst. Het bedrijf opent nu ook shop-in-shops bij de Amerikaanse keten Broomingdale’s.

Het Nederlandse pakkenmerk Suitsupply opent in april twee shop-in-shops bij de Amerikaanse keten Bloomingdale’s, dat laat Mrketplace weten. De ene shop-in-shop komt in de flagshipstore in Manhattan op 59th Street, de ander in Los Angeles in het Beverly Center. Beide winkels hebben een afmeting van ongeveer 335 vierkante meter waar een selectie komt te hangen van het Suitsupply assortiment. Speciaal getrainde verkopers en kleermakers zullen de klanten helpen.

Suitsupply in Amerika

Suitsupply betrad in 2011 de Amerikaanse markt en heeft momenteel winkels in negen staten samen met een shop-in-shop bij Stanley Korshak in Dallas. Het pakkenmerk heeft plannen om deze lente een flagshipstore van meer dan 1.800 vierkante meter te openen in Dallas, naast een winkel op Miami Beach (1.200 vierkante meter) en een in Greenwich in Connecticut. Op de planning staat ook om nog filialen te openen in Los Angeles, San Francisco en Montreal (wat de tweede Canadese winkel gaat worden).