TOP

Stylisten restylen winkel Kiki Niesten

De winkel van Kiki Niesten krijgt dit jaar om de zes weken een andere look.

Kiki Niesten nodigt dit jaar om de zes weken stylisten uit om haar winkel, De Keuze van Kiki, te restylen. Zij mogen hun voorkeur en combinaties aan geven binnen de bestaande collectie. Ook hebben ze de mogelijkheid om etalages te maken en sets op een creatieve manier te belichten. Ester Coppoolse (creatief directeur bij Elle) en Daan Brand (fotograaf) hebben het spits afgebeten.

Kleurrijk en opvallend

Met hun thema “lighten up, let’s go Bananas”, wisten zij de winkel om te toveren in een kleurrijk en opvallend geheel. Hun idee was om een lichte en luchtige sfeer te maken inclusief een behoorlijke dosis humor. Deze restyling is tot midden februari te zien.

Volgende stylisten

Volgens een woordvoerder van het pr-bureau wil Niesten nog niet bekendmaken welke stylisten haar winkel verder onder handen nemen. Er staan er al wel wat op het lijstje, die gekozen zijn door hun onderscheidenheid en die Niesten aanspreken.

Naar waarschijnlijkheid ondergaat de winkel in de Amsterdamse Herenstraat het hele jaar door verschillende metamorfoses.