TOP

Stylist van het Noorden weet wat vrouwen écht willen

Het Zuiden mag dan weglopen met Roy Donders, in Amsterdam-Noord gaan vrouwen voor Martin Heuckeroth. De broer van Gordon wordt nu al de Stylist van het Noorden genoemd.

Blingbling, stretch, sexy en goedkoop. Dat is wat vrouwen volgens Martin Heuckeroth willen. De broer van Gordon, die nu al de Stylist van het Noorden wordt genoemd, wordt in Amsterdam-Noord door iedereen herkend. “Ik heb oog voor wat trendy is”, aldus Heuckeroth in de modespecial van PS. Vrouwen uit Amsterdam, Hoofddorp, Almere en Zaandam weten de kledingzaak van de Stylist van het Noorden feilloos te vinden. Zijn winkel Guapas Mode bestaat alweer drie jaar. Maar op de markt staat Heuckeroth al jaren.

Inkopen met Roy Donders

Van buiten ziet de winkel er chic uit. “Men dacht dat het bij ons heel duur was, totdat ze naar binnen gingen en de lage prijzen zagen”, zegt Heuckeroth in PS. De kleding die hij verkoopt moet opvallen. Dat durven vrouwen in Noord volgens hem wel. De Stylist van het Noorden haalt zijn inspiratie uit Beau Monde, Zuid-Amerika en van internet. De kleding koopt hij in bij een groothandel waar ook Roy Donders is gespot. Heuckeroth kwam daar naar eigen zeggen al veel eerder. “Ik loop altijd een jaar voor op de rest. Die huispakken had ik voordat Roy Donders ze had.” Heuckeroth heeft zijn ‘concullega’ op het hart gedrukt niet te koop te lopen met de naam van hun groothandel. “Voor mij is het niet leuk als iedereen ziet waar we inkopen”, zegt de Amsterdammer tegen PS.

Lees ook: Huispakken Roy Donders binnen half uur uitverkocht