TOP

Stylingtips volgens Claesen’s voor winter 2011

Zoek je een idee om je etalage mee te stylen? In de wintercollectie van Claesen's voor 2011 vind je flink wat overeenkomsten met de outfits van de kinderen van Madonna, Angelina Jolie en David Beckham.

De wintertrends voor 2011 komen volgens Claesen’s uit de ‘celebrity world’. Met de stoere shirts met print, retro military jasjes, stippen en ruitjes waan je je dan ook echt in de wereld van Suri Cruise en Jaden Smith. We lopen de belangrijkste trends voor winter 2011 even langs:

Het T-shirt met de kingsize print
T-shirts met prints blijven een must in de kast van de kindjes. Of het nu een hond, een kikker of een bus is, als er maar iets op staat! Ook Maddox Jolie Pitt kan er geen genoeg van krijgen!

De geruite blouse
Voor een iets nettere, maar toch casual look zijn deze blousejes ideaal! Draag ze dichtgeknoopt zoals Romeo Beckham of nonchalant open hangend met een stoer T-shirt eronder net als Jaden Smith!

Het military-jasje
De military trend is ook voor kids leuk. Deze stoere kledingstukken van spijkerstof en met opvallende koperkleurige knopen staan niet alleen schattig bij Shiloh Jolie Pitt en Madonna’s dochtertje Mercy…

De polkadot
Suri Cruise volgt de laatste trends op de voet. Stipjes zijn het helemaal voor de meisjes! Claesen’s combineert deze schattige stipjes met ruitjes en strikjes.

Klik op de pijltjes hiernaast om de famous kids te zien en daarbij de variant van Claesen’s.