TOP

Stylefruits heeft grootste merkenpagina van Nederland

De Nederlandse website Stylefruits heeft de grootste merkenpagina op Facebook van Nederland. Meer dan 500.000 mensen hebben de pagina ‘geliked’.

De Facebook-pagina van de website Stylefruits heeft met meer dan 500.000 ‘likes’ de grootste merkenpagina van Nederland. Niet alleen zijn de Nederlandse Stylefruits fans actieve gebruikers van de Facebook-pagina, ze zijn ook bereid de producten via de site aan te schaffen.

Transactie minder belangrijk
Volgens online marketing website Frankwatching wordt de daadwerkelijke transactie steeds minder belangrijk. Er wordt steeds meer waarde gehecht aan product- en expertreviews en “inspirational shopping”. De bij Stylefruits aangesloten partnershops profiteren van de productintegratie in de user-generated content van de Stylefruits-community: de authentieke aanbevelingen van gebruikers zorgen voor een positieve online shopping ervaring, waardoor een emotionele dimensie aan de producten toegevoegd wordt. Door het combineren van online shopping en innovatieve social media features weet Stylefruits zich te onderscheiden van haar concurrenten op het gebied van aankoopbeleving en aanbevelingen.

Over Stylefruits
Stylefruits is in 2008 opgericht door Ingo Heinrich, Michael Vietze en Mathias Ziegler en bestaat op dit moment uit een internationaal team van ongeveer 100 medewerkers. Stylefruits is actief op de Duitse, Britse, Franse, Poolse en Nederlandse markt.