TOP

Style-event voor het goede doel

Aanstaande zaterdag 24 november is het eerste Style4Life event in het Double Tree by Hilton Hotel in Amsterdam, met een veiling van kunst en modeontwerpen. De opbrengst van Style4Life komt ten goede van de Female Cancer Foundation.

Tijdens Style4Life kunnen consumenten rechtstreeks mode en kunst kopen bij aankomende en gevestigde ontwerpers en kunstenaars. Tijdens een veiling onder leiding van Alexander Pechtold worden de meest bijzondere stukken geveild.

Deelnemers

Ontwerpers en modemerken die je hier vindt zijn onder andere Hester van Eeghen, Sis en Co, Sticks and Stones, Koi-Amsterdam, 7 April, Studio Anneloes, De Jong Fashion, Gerry Weber Nederland, Cees de Best, Rijff Agency, Ludlow Street, SMLXL Agenturen, Lounge Life en Beachlife.

Veiling

Het evenement is van half drie tot half zes en om kwart voor vijf start de veiling. De entree is tien euro, inclusief twee drankjes en een hapje.

Baarmoederhalskanker

De Female Cancer Foundation zet zich in om in de ontwikkelingslanden de dodelijke ziekte baarmoederhalskanker terug te dringen en zo het leven van moeders te redden en gezinnen bij elkaar te houden.