TOP

Strike a pose tijdens Fashionclash Maastricht

Een clash tussen modecreatievelingen en culturen. Dat is het mode-evenement Fashionclash in Maastricht. Ook dit jaar kunnen bezoekers deelnemen aan een fotowedstrijd 'Strike a pose' voor het team van Peter Stigter.

Sinds 2009 is Fashionclash een uitgelezen kans voor getalenteerde modetalenten om hun werk aan een internationaal publiek te tonen tijdens modeshows en contacten te leggen in de mode-industrie.

Fashionclash wil een platform voor jonge designers zijn. Zij zijn namelijk de toekomst van de retailindustrie. Meer dan 100 ontwerpers/kunstenaars tonen dit jaar van 10 tot 12 juni hun werk tijdens het mode-evenement in Maastricht. Dit jaar op een nieuwe locatie: de SAMdecorfabriek.

Topfotograaf

Na de succesvolle samenwerking met mediapartner Team Peter Stigter tijdens de 2010 editie organiseert ook dit jaar de luxe outlet Maasmechelen Village met het team een fotowedstrijd tijdens dit fashion event. ‘Strike a pose’ by Team Peter Stigter & Maasmechelen Village geeft bezoekers van Fashionclash de kans zich te laten fotograferen door de fotograaf en zijn team. Op het einde van deze modedriedaagse wordt een winnaar gekozen. Die ontvangt een blow-up van zijn/haar foto en een shoppingvoucher van Maasmechelen Village ter waarde van 500 euro.