TOP

Stormloop bij opening Vila kledingwinkel

Donderdagochtend om half tien werd het achttiende filiaal van Vila geopend. Tientallen mensen stonden in de Kalverstraat klaar met maar een doel: een van de 100 gratis jeans bemachtigen.

De eerste koopjesjagers stonden al om half acht voor de deur. Toen rond kwart over negen de kaartjes voor de jeans werden uitgedeeld ging het er heftig aantoe. Zelfs het personeel raakte ondergesneeuwd in de menigte.

Al snel na de opening stroomde de winkel vol met koopjesjagers. Binnen enkele minuten waren de eerste items volledig uitverkocht. De feestelijke opening duurt nog tot en met 11 april.

Vila heeft inmiddels achttien filialen en heeft de intentie om op korte termijn meer winkels te openen. De eerstvolgende opening is in mei in Leidschendam.

Vila is onderdeel van het Deense Bestseller, waar onder andere ook de merken Vero Moda, Only en Jack&Jones deel van uitmaken. Het merk is ongeveer 7 jaar geleden op de Nederlandse markt geïntroduceerd en kenmerkt zich door een trendy collectie met een stijlvolle twist en nonchalante touch.

Bekijk ook de video van de opening…