TOP

Steps ontwerpt weer voor Net5

Steps heeft de televisiesmaak goed te pakken want de keten heeft bekend gemaakt in de toekomst meer collecties te gaan ontwerpen voor programma's van Net5 onder de naam 'TV-à-Porter Collection by Steps'.

Onder deze titel brengt Steps verschillende exclusieve collecties op de markt. Hiermee maken modeketen en zender kleding die speciaal ontworpen is voor TV-personages of TV-persoonlijkheden ook beschikbaar voor de consument. Steps streeft naar minimaal één collectie per jaar. In 2009 vindt de introductie plaats van de eerste TV-à-Porter Collection by Steps en op 30 januari zal de keten een kleine show geven op de Amsterdam International Fashion Week.

De eerste collectie in dit nieuwe concept zal de opvolger zijn van de jurkencollectie die Steps ontwierp voor de NET 5-dramaserie Julia’s Tango, maar bevat naast jurken ook vrouwelijke tunieken en tops, hippe rokken en broeken, kleurrijke colbertjes en trendy jassen.

De collecties verschijnen in gelimiteerde oplage en zijn in de Steps winkels herkenbaar aan een speciaal label. Steps heeft 93 winkels in Nederland.