TOP

Steppin’Out in handen van The Society Shop

Modeketen The Society Shop heeft per 1 januari de vrouwen- en mannenmodeketen Steppin'Out overgenomen. Dat meldt directeur Martin Groen aan Textilia.

Alle veertien winkels van Steppin’Out zijn sinds 1 januari in handen van The Society Shop. Directeur Martin Groen kan op dit moment nog niets vertellen over de plannen met de modeketen. “Ik kan alleen bevestigen dat Steppin’Out in onze handen is en dat de modeketens twee aparte formules blijven. Op dit moment zijn we druk bezig met het bijpraten van het personeel.” In de loop van deze week zal Groen meer aan Textilia vertellen over de plannen met de keten.

Over Steppin’Out
Steppin’ Out is sinds 1983 uitgegroeid van een typische studentenwinkel in Utrecht, naar een winkelketen in het midden tot middenhoge segment dat zich specialiseert in de Engels-Amerikaanse stijl. Zowel vrouwen, mannen als kinderen kunnen hier terecht. De collectie van Steppin’ Out is overigens ook online te verkrijgen. In maart 2011 opende Steppin’Out de laatste winkel in Alkmaar. Merken die de keten verkoopt: Franklin & Marshall, New Zealand Auckland, Jake Fischer, GenLikeUs, Burlington, Cowboys Bag, Smart Turnout, Arma, Mays & Rose, Thelma & Loui.

Over The Society Shop
The Society Shop verkoopt al 75 jaar herenmode met merken als Brioni, Corneliani, Fred Perry en Gant. Begin 2011 startte de keten ook met de verkoop van damesmode onder het label SOC13TY, het huismerk van The Society Shop.