TOP

Stefan Zwiebel aan de slag als export-manager bij Nickelson

Stefan Zwiebel is per 15 oktober 2012 werkzaam als export-manager bij Nickelson. In deze functie zal hij verantwoordelijk zijn voor de verkoopactiviteiten in het buitenland en zal hij een belangrijke rol gaan spelen bij de verdere uitbreiding van het distributie-, franchise- en licentienetwerk.

Stefan Zwiebel: “Ik ga de export naar een hoger niveau tillen en alle bestaande en nieuwe distributeurs begeleiden om zo het Nickelson product nog beter op de wereldkaart te zetten”.

Voorheen is Stefan werkzaam geweest in New York & Parijs voor onder andere Lacoste en Polo Ralph Lauren en heeft een ruime ervaring in internationale business development. Op dit moment is hij woonachtig in London en heeft hij vele jaren gewerkt en gewoond in Azië/Pacific.Met de komst van Stefan Zwiebel is Nickelson nog beter in staat om de juiste distributeurs in de juiste landen te selecteren en verdere internationale expansie te realiseren.

Over Nickelson
Nickelson is opgericht in 1985 en is een fris, energiek, stoer en uitgesproken merk, wat van oorsprong bekend is om zijn (leren) winterjassen. De oprichter is geboren in 1954. Zijn geboortejaar is de inspiratiebron geweest van het welbekende ‘Nickelson established 1954’ logo wat sindsdien in elke collectie is terug te vinden. Nickelson heeft een dames-, heren- en sinds kort ook een kinder- en schoenenlijn waarbij kwaliteit, stijl en identiteit de kernwoorden zijn van elke collectie.