TOP

State of Art opent inspiration store in Rotterdam

Mannenmodemerk State of Art heeft een nieuwe inspiration store in Rotterdam geopend. Bij de feestelijke opening waren onder andere politici (en sportauto-liefhebbers) Jan Kees de Jager en Jan Peter Balkenende aanwezig.

Een stoet aan klassieke Porsches, een live-band, verse oesters, champagne en een paar prominente politici: State of Art pakte flink uit voor de opening van de nieuwe inspiration store in Rotterdam. In een vier verdiepingen tellende winkel in het historische Beurs World Trade Center aan de Meent, komt het merk volgens commercieel directeur Marcel Jansma perfect tot zijn recht. “Vaak hebben merken een bedacht verhaal. Onze link met klassieke sportauto’s is echt. Eigenaar en oprichter Albert Westerman is nu eenmaal gek op klassieke Porsches, dus het is logisch dat dit ook in de winkel terugkomt.”

Kijkje in de werkplaats
Op de bovenste verdieping van de winkel staat dan ook een sportauto, plus een enorm scherm met live-beelden vanuit de werkplaats in Lichtervoorde. Jansma legt uit: “Tegenwoordig draait het bij winkelconcepten om beleving. Daarom willen we onze klanten ook de mogelijkheid bieden een kijkje te nemen in onze werkplaats en informatie te vinden over specifieke auto’s. Welk merk heeft dat nu ook?”

Jan Kees de Jager
Westerman zelf is trots als een pauw. “Het is geweldig om op een prominente plek zo’n prachtige zaak te kunnen openen. In steden als Amsterdam en Den Haag waren we al goed vertegenwoordigd, Rotterdam is een perfecte aanvulling voor onze klanten in deze regio.” Zoals politici Jan Kees de Jager en Jan-Peter Balkenende, die als vrienden van Westerman ook aanwezig zijn bij de opening. De Jager, die een persoonlijke speech houdt: “Ik ben heel erg blij met deze nieuwe inspiration store. Ik woon om de hoek, dus zal zeker vaak langskomen. Al was het alleen maar om even in de werkplaats te kunnen kijken.”