TOP

Squids Sunwear breidt collectie uit

Squids Sunwear, leverancier van UV-werende kleding voor kinderen heeft de collectie uitgebreid. Nieuw op het programma is de sun skirt.

Squids Sunwear levert kleding met de hoogste beschermingsfactor, UPF50+. Het materiaal is dun, ademend en sneldrogend en daarmee bedoeld om veilig te spelen of te zwemmen tijdens een dagje zon. Nieuw naast de suits, shirts en shorts voor jongens en meisjes zijn de sun skirts. Verder heeft Squids Sunwear nieuwe kleuren uitgebracht voor de sunshirts, sunshorts en baby sunsuits: crocodile green, red snapper en jungle red.
In 2012 werd Squids Sunwear op de Nederlandse markt geïntroduceerd. Het merk is inmiddels verkrijgbaar bij verschillende webshops in Nederland, Duitsland en België en wordt verkocht op Aruba. De collectie wordt niet alleen in de eigen webshop verkocht, maar is ook in te kopen door de detaillist. Squids Sunwear is leverbaar in de babymaten 0-6 en 6-12 maanden en voor jongens en meisjes in de kindermaten 1-8 jaar. Winkelverkoopprijzen: vanaf €14,95