TOP

Sportwebwinkels strijden om de titel ‘Webwinkel XL 2012’

Welke webwinkels in het sportsegment ontvangen dit jaar de publieksprijs Webwinkel XL? Stichting Nationale Thuiswinkel nomineerde 55 webwinkels in 20 categorieën, waaronder futurumshop.nl, plutosport.nl en sportshopsdirect.com. Zij dingen op 28 maart 2012 mee naar deze felbegeerde titel.

Om mee te dingen naar een Thuiswinkel Award in het segment Webwinkels XL moet de webwinkel een omzet van meer dan 2 miljoen euro behalen. Daarnaast moeten zij zich op een succesvolle, spraakmakende, creatieve en/of innovatieve wijze hebben gemanifesteerd. Dit is onderzocht door consumentenonderzoeksbureau Q&A research & Consultancy waarvan de resultaten bepaalde welke deelnemende webwinkels in aanmerking komen voor een nominatie.

Rapportcijfer
Van 12 tot en met 27 maart strijden de genomineerde webwinkels om zoveel mogelijk stemmen van de consument. De winnaar van een Thuiswinkel Award publieksprijs Webwinkels XL wordt voor 50 procent bepaald door het totaal aantal uitgebrachte stemmen en voor 50 procent door het uit het consumentenonderzoek afkomstige rapportcijfer. Categoriewinnaars worden bekend gemaakt tijdens het Thuiswinkel Awards Gala op 29 maart 2012. Op de website van Textilia zijn alle genomineerden terug te vinden.