TOP

Sporten is fun met Only Play

Het fashionable sportmerk Only Play brengt voor de zomer 2011 voor de modebewuste en sportieve jonge vrouw een eigentijdse leisure-, training- en beachwear-collectie.

Leisure

Trendy en comfortabele stijlen spelen de hoofdrol in dit thema. Trainingsbroeken in verschillende modellen zorgen voor veel variatie en speelsheid binnen de collectie.

Het kleurenpalet brengt frisse kleuren zoals oceaan blauw, rood, en magenta, gecombineerd met grijs en zwart. En het gebruik van colourblocking en gemixte materialen geven een retro look.

Training

Door het functionele karakter vormt de training-lijn de tegenhanger van leisure. Deze stijlen zijn geschikt voor zowel indoor- als outdoor sporten en blijven evengoed de trendy look behouden door het veelvuldige gebruik van strepen.

De pasvormen sluiten goed aan, zijn gestroomlijnd en passen bij de bewegelijke en snelle look van de modebewuste en sportieve jonge vrouw.

Beachwear

De beachwear-collectie wordt gedomineerd door het surfers-thema. Voor het ultieme ‘laidback’ gevoel worden shirts, shorts en bikini’s gecombineerd voor een zomerse look. Veel kleuren worden gecombineerd met vrolijke prints, en details zoals borduursels zijn ook in deze collectie terug te vinden.